Η ομάδα Νέων ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ σε συνεργασία με το Δήμο Στροβόλου διοργάνωσαν για 3η συνεχόμενη χρονιά το Easter Hunt For Young Volunteers, στο Πάρκο Ακρόπολης στον Στρόβολο στις 27-28/4/2024.

Όλα τα καθαρά έσοδα φέτος διατέθηκαν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού σωματείου ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών της Σχολής Κωφών.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους συμμετείχαν στη φετινή διοργάνωση και όλους όσους βοήθησαν ιδιωτικά και ανώνυμα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης! Κάθε συνεισφορά για εμάς είναι πολύ  σημαντική!

Να ευχαριστήσουμε το καταφύγιο σκύλων Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter που ήταν μαζί μας και ο κόσμος είχε την ευκαιρία να υιοθετήσει το δικό του καλύτερο τετράποδο φίλο και τον οργανισμό PAWS – Protecting Animals Without Shelter με τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες προστασίας και φροντίδας ζώων.

Ευχαριστούμε το Ανοικτό Σχολείο Δήμου Στροβόλου για την υπέροχη συμμετοχή του, την Χορωδία ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ “Τραγουδώ για  Ένα Σκοπό” και την Ορχήστρα Εγχόρδων Δήμου Στροβόλου για την όμορφη παρουσία τους. Να ευχαριστήσουμε όλες τις σχολές μουσικής, χορού, γυμναστικής και άλλες που συμμετείχαν και φέτος στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία που συμμετείχαν στη δράση «Απλώνω Ευτυχία» και όλους τους συγγραφείς για τις αφηγήσεις των βιβλίων τους!

Ευχαριστούμε το Monkeynastix Cyprus που ήταν μαζί μας στις παιδικές δραστηριότητες και άλλες δραστηριότητες που είχαμε στον χώρο.

Ευχαριστούμε την γωνιά των φαγητών μας Por Favor και Grill Brothers καθώς και όλα τα υπόλοιπα περίπτερα, την KEO BEER για την συνεισφορά της και την PARTY ICE για την χορηγία.

Φωτογράφοι της εκδήλωσης μας και φιλική συμμετοχή, Ηρακλής Χατζηαράπης και Χριστίνα Ανδρέου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα της Stantar Kkomety για την υποστήριξη τους και για την ψυχαγωγία που μας πρόσφεραν. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας για την υποστήριξη τους γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η εκδήλωση.

Ευχαριστούμε το ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΗΣ 107.6 FM ο οποίος ήταν χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης και τον πάντοτε υποστηρικτή μας και πρεσβευτή του συνδέσμου μας Λούη Πατσαλίδη για την στήριξη!

Τέλος, όλους εσάς που ήσασταν εκεί και στηρίξατε με την συμμετοχή σας το Φεστιβαλ.

Την αγάπη μας,

Ομάδα Νέων ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ