Οι Εθελοντές και ο Δήμος Στροβόλου ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια ακόμη πιο ιδιαίτερη παιδική χορωδία, με την επωνυμία: Χορωδία Νέων Εθελοντών Δήμου Στροβόλου «Τραγουδώντας για έναν σκοπό».

Η Χορωδία Νέων Εθελοντών Δήμου Στροβόλου «Τραγουδώντας για ένα σκοπό», δημιουργήθηκε με στόχο την ανάπτυξη της μουσικής κουλτούρας και της ομαδικότητας των μελών μέσα από το χορωδιακό τραγούδι, καθώς και την οικονομική συνεισφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τις παραστάσεις της χορωδίας, προσφέρεται για την ενίσχυση διαφόρων φιλανθρωπικών σκοπών.

Δεχόμαστε νέες εγγραφές, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να ζήσουν την εμπειρία της ηχογράφησης τραγουδιών στο στούντιο, τη συμμετοχή σε βιντεοκλίπ, τη συνάντηση μουσικών και καλλιτεχνών από την Κύπρο και το εξωτερικό, αλλά και τη συμμετοχή σε διάφορες συναυλίες, φεστιβάλ και εμφανίσεις με τη χορωδία.

Η χορωδία ερμηνεύει τραγούδια γραμμένα μόνο για αυτήν, καθώς και άλλα. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει τρεις δισκογραφικές δουλειές, ενώ ετοιμάζεται για την τέταρτη με νέα τραγούδια, που έγραψαν οι μουσικοί μας, Κλεοπάτρα Χαραλάμπους και Άγγελος Δούκας, με τη συμμετοχή άλλων αξιόλογων καλλιτεχνών από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Διεύθυνση χορωδίας: Κλεοπάτρα Χαραλάμπους

Πιανίστες: Άγγελος Δούκας

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο 99171752.