Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και ο Δήμος Αγλαντζιάς διοργανώνουν τελετή παράδοσης παιχνιδιών για παιδιά με αναπηρίες στο πλαίσιο της εκστρατείας «Κούνιες αγάπης/Κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι» το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στις 10:30 το πρωί στο πάρκο «Σπύρου Κυπριανού» στην Αγλαντζιά στην παρουσία της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη, του Δημάρχου Αγλαντζιάς κ. Ανδρέα

Κωνσταντίνου, του Γενικού Διευθυντή και μέλους του ΔΣ της Παγκυπριακής Ασφαλιστικής Λίμιτεδ (μέλος του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας) κ. Γιώργου Χαραλαμπίδη και της Προέδρου του Δ.Σ του Παγκύπριου Συνδέσμου ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ κ. Λιάνας Χατζημηνά. Μέγας Χορηγός: Παγκυπριακή Ασφαλιστική (μέλος του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας).

Με τη βοήθεια χορηγών- υποστηρικτών μας θα συνεχίσουμε την εκστρατεία αυτή προχωρώντας στην τοποθέτηση και άλλων ειδικών κούνιων- παιχνιδιών για παιδιά με αναπηρίες σε πάρκα όλων των Επαρχιών της Κύπρου ως αποτέλεσμα της ιδιαίτερης ευαισθησίας και βούλησης για δημιουργία απαραίτητων υποδομών που θα προωθούν την προσβασιμότητα και συμμετοχή των παιδιών με αναπηρία σε δημόσιους χώρους, με στόχο τη ψυχαγωγία, τη δραστηριοποίηση και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.