Στα πλαίσια των εορτασμών του Διεθνούς μήνα Εθελοντισμού, ο ΠΣ ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ,  ενισχύοντας το ευρύτερο κοινωνικό έργο του συνδέσμου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία απογευματινό τσάι με θέμα ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΖΩΗ και με ομιλήτριες τις κύριες Ρενα Καζαμια και Γιουλη Παπαιακώβου.

Το τσάι πραγματοποιήθηκε στους χώρους του cafe “Black Brick”  στη Λεωφορο Σταυρου σε μια κατάμεστη αίθουσα και παράλληλα  έγινε προώθηση της φανελλας που δημιουργησε η ζωγράφος Παμελα Παπαιακωβου για το σκοπό αυτό. Tα καθαρά έσοδα αυτής της εκδήλωσης καθώς και της εκδήλωσης  Tropical 90 s που οργανώθηκε από την Ομαδα Νεων του συνδέσμου,  δόθηκαν στο ανακουφιστικό κέντρο Αροδαφνουσα. Την επιταγή παράλαβε εκ μέρους του Αντικαρκινικού συνδέσμου η Δρ. Μαρλεν Δημητριου.

Το  Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τις ομιλήτριες για την παντοτινή συμπαράσταση τους στον σύνδεσμο ,την Παμελα Παπαιακωβου για την δημιουργια της καθώς και όλους όσους συμμετείχαν συμβάλλοντας στην επιτυχία της εκδήλωσης

 

 

Ρένα Καζαμία: Οι  ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ/YOUNG VOLUNTEERS  είναι τεράστια αγάπη!!

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου / The Cyprus Anticancer Society είναι επίσης τεράστια αγάπη και συνάμα προσφορά στη ζωή ενάντια στον καρκίνο!!

Και οι δύο οργανισμοί μαζί,αποτελούν μια υπερδύναμη που ξεχειλίζει από θετικά συναισθήματα, από χέρια που μοιράζουν αγκαλιές, που ζεσταίνουν ψυχές ,που ενώνουν προσευχές, φροντίδες ,που μοιράζουν απλόχερα αγάπη.

Σας ευχαριστώ και είναι τιμή μου που μπόρεσα μέσα από την δική σας πρόσκληση να τιμήσω το θεάρεστο έργο σας και να σταθώ δίπλα σας με πραγματική αγάπη.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για τη διοργάνωση όμορφων ενεργειών για στήριξη του έργου μας. Είναι πολύ ξεχωριστό όταν ένας φιλανθρωπικός οργανισμός δέχεται αγάπη και στήριξη από ένα άλλον φιλανθρωπικό οργανισμό.